Het liefst beantwoorden wij je vragen persoonlijk maar voor de meest standaard vragen hebben wij onze standaard antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Direct hoog in Google met SEA, SEO, Linkbuilding, Blogs en hosting
Direct hoog in Google met SEA, SEO, Linkbuilding, Blogs en hosting

Veelgestelde vragen

Nee. Wij doen ons best om met alles wat er tot onze mogelijkheden behoort om jou een zo goed mogelijk resultaat te bezorgen binnen Google. Dat kan ook de 1e positie zijn maar dat is geen zekerheid.

Nee, Google vereist meer dan dat. Technisch en inhoudelijk. Google moet de pagina’s van je website goed kunnen indexeren maar dan nog hebben we met veel andere zaken te maken. Hoe doen je concurrenten het? Ontvang je links van andere websites (backlinks)? Ben je actief met je website? Schrijf je bijvoorbeeld blogs? 

Ja. Daar besteden wij dan ook veel aandacht aan want ook de meta omschrijvingen dienen zo uniek mogelijk te zijn.

Zoekmachine optimalisatie is hard werken. 

Voordat wij met Google Ads en Linkbuilding beginnen zorgen wij er voor dat de technische website optimalisatie in orde is en de inhoud van de pagina’s 100% SEO zijn. 

Daarna kunnen wij starten met Google Ads en andere werkzaamheden. Daarna begint het monitoren en beheren van de SEO en SEA campagnes.

Wij blijven dan ook monitoren, posities van de keywords in de gaten houden, zoekwoorden onderzoeken, technische analyses uitvoeren, content aanpassen en verrijken en technische wijzigingen doorvoeren.

Veelgestelde vragen

Dit kan meerdere oorzaken hebben. Een daling in de zoekresultaten van Google kan bijvoorbeeld te maken hebben met een wijziging op de website of de bewuste pagina, een wijziging in het algoritme van Google of doordat er al een tijd inactiviteit binnen de website is.

Ook voor afbeeldingen is het belangrijk deze te optimaliseren voor Google. Titel, alt-tekst en omschrijving zijn teksten en door Google te meten.

SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie. Dat betekent dat je website en pagina’s optimaliseert voor een zo goed mogelijke indexering door de zoekmachines.

SEA staat voor Search Engine Advertising, adverteren via zoekmachines.  Je kunt advertenties maken door middel met Google Ads. Bij SEA betaal je per klik zodra mensen op jouw advertentie klikken en bij SEO niet.

Het grote voordeel van SEA is dat de advertenties boven de organische zoekresultaten staan.

Hoe lang Search Engine Optimization zal duren zal afhangen van de concurrentie op een zoekwoord en in welke mate er op gezocht wordt. Denk hierbij aan het zoekwoord taxi in een grote stad met 80 taxibedrijven. Maar ook daar zijn zeer goede resultaten te behalen met Google Ads, Linkbuilding, blogs en natuurlijk SEO.

Direct hoog in Google met SEA, SEO, Linkbulding, Blogs en hosting
Direct hoog in Google met SEA, SEO, Linkbuilding, Blogs en hosting

Plan een gesprek met ons in

Direct hoog in Google met SEA, SEO, Linkbuilding, Blogs en hosting

Hoger in
Google?

Neem contact op